Sim Only Vodafone

Sim Only van Vodafone

Heeft u nog een toestel van een vorig abonnement of onlangs een los toestel gekocht? Dan is een Sim Only abonnement van Vodafone het enige wat u nodig heeft! Met een Vodafone Sim Only abonnement bent u voordelig uit en betaalt u enkel voor belminuten en uw internet verbruik.

Sim Only van Vodafone

Met een Sim Only van Vodafone maakt u gebruik van het betrouwbare en snelle eigen netwerk van Vodafone voor een betaalbare prijs. Een kaart met 150 belminuten/SMSjes en 1000 MB internet bestelt u bij deze telecom provider al voor € 13 per maand. Hierbij betaalt u eenmalig € 25 aansluitkosten en verder helemaal niets! Vodafone Sim Only zonder internet heeft u al voor € 10.

Overstappen naar Vodafone?

Overstappen naar een Sim Only abonnement van Vodafone is eenvoudig en kunt u in het bestelproces aangeven. Zeker wanneer uw huidige contract binnen binnenkort afloopt is overstappen gratis bij Vodafone. Wanneer de bestelling is geplaatst ontvangt u van Vondafone bericht ter bevestiging van nummerbehoud.

Wanneer uw Sim Only abonnement bij Vodafone ingaat is afhankelijk van opzegtermijn van uw vorige aanbieder. Standaard is dit 1 maand, waardoor uw abonnement de volgende maand al ingaat. Het is ook mogelijk om zelf een datum te kiezen. Na bestelling ontvangt u een nieuwe 3-in-1 simkaart van Vodafone die geschikt is voor elke telefoon. Nadat u de simkaart in uw mobiele telefoon heeft geplaatst kunt u direct beginnen!

Tarieven van Vodafone

Afhankelijk van uw verbruik zijn er bij Vodafone Sim Only abonnementen verkrijgbaar. Een abonnement zonder internet is bij Vodafone al verkrijgbaar vanaf € 10 en met internet vanaf € 13. Wel betaalt u bij Vodafone eenmalig aansluitkosten van € 25 . Heeft u thuis ook een TV-pakket van Ziggo? Dan ontvangt u bij Vodafone dubbele data, een zenderpakket naar keuze en een Veilig online pakket.

Contact met Vodafone

Telefoon: 0800-0094
Twitter: Twitter.com/VodafoneNL
Facebook: Facebook.com/VodafoneNL

Openingstijden Vodafone

Maandag: 08:00 t/m 20:00 uur
Dinsdag: 08:00 t/m 20:00 uur
Woensdag: 08:00 t/m 20:00 uur
Donderdag: 08:00 t/m 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 t/m 20:00 uur
Zaterdag: 08:00 t/m 18:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres KPN

Avenue Ceramique 300
6221 KX Maastricht

Sim Only aanbieding van Vodafone

Regelmatig zijn er aanbiedingen van Vodafone op een Sim Only abonnement en deze plaatsen wij allemaal op onze website. Is er momenteel geen Sim Only aanbieding lopende bij Vodafone? Bekijk dan één van onze andere actiepaginas en ontdek welke provider het goedkoopste Sim Only abonnement voor u heeft samengesteld!

Voordelen van Vodafone Sim Only

  • Betrouwbaar netwerk;
  • Goedkoop bellen;
  • Uitstekende service;
  • Nummerbehoud.

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+