Sim Only KPN

Sim Only van KPN

Heeft u nog een toestel van een vorig abonnement of onlangs een los toestel gekocht? Dan is een Sim Only abonnement van KPN het enige wat u nodig heeft! Met een KPN Sim Only abonnement bent u voordelig uit en betaalt u enkel voor belminuten en uw internet verbruik.

Sim Only van KPN

Met een Sim Only van KPN maakt u gebruik van het betrouwbare en snelle eigen netwerk van KPN voor een betaalbare prijs. Over deze kwalitatieve provider met jarenlange ervaring hoeven wij eigenlijk niets meer te zeggen. Sim Only van KPN is zonder internet vanaf € 13 verkrijgbaar en met internet vanaf € 18.

Met KPN zit u op het snelste en meest betrouwbare mobiele internet van Nederland en heeft u altijd razendsnel 4G internet.

KPN is door de consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland.

Overstappen naar KPN?

Overstappen naar een Sim Only abonnement van KPN is eenvoudig en kunt u in het bestelproces aangeven. Zeker wanneer uw huidige contract binnen binnenkort afloopt is overstappen gratis bij KPN. Wanneer de bestelling is geplaatst ontvangt u van KPN een SMS ter bevestiging van nummerbehoud.

Wanneer uw Sim Only abonnement bij KPN ingaat is afhankelijk van opzegtermijn van uw vorige aanbieder. Standaard is dit 1 maand, waardoor uw abonnement de volgende maand al ingaat. Het is ook mogelijk om zelf een datum te kiezen. Na bestelling ontvangt u een nieuwe 3-in-1 simkaart van KPN die geschikt is voor elke telefoon. Nadat u de simkaart in uw mobiele telefoon heeft geplaatst kunt u direct beginnen!

Tarieven van KPN

Afhankelijk van uw verbruik zijn er bij KPN Sim Only abonnementen verkrijgbaar. Een abonnement zonder internet is bij KPN al verkrijgbaar vanaf € 13 en met internet vanaf € 18. Wel betaalt u bij KPN eenmalig aansluitkosten van € 25 . Onbeperkt bellen en SMSen kan bij KPN voor € 2 per maand extra.

Contact met KPN

Telefoon: 0800-0402
Twitter: Twitter.com/KPNwebcare
Facebook: Facebook.com/KPN

Openingstijden KPN

Maandag: 09:00 t/m 20:00 uur
Dinsdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Woensdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Donderdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Postbus KPN

Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Adres KPN

Wilhelminakade 123
3072 AP Rotterdam

Sim Only aanbieding van KPN

Regelmatig zijn er aanbiedingen van KPN op een Sim Only abonnement en deze plaatsen wij allemaal op onze website. Is er momenteel geen Sim Only aanbieding lopende bij KPN? Bekijk dan één van onze andere actiepaginas en ontdek welke provider het goedkoopste Sim Only abonnement voor u heeft samengesteld!

Voordelen van KPN Sim Only

  • Gratis nummerbehoud;
  • Uiterst betrouwbaar netwerk;
  • Korting wanneer u ook thuis tv en internet heeft van KPN;
  • Deel je MB's met andere;

 

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+