Deze pagina is bestemt voor het laatste Telecom nieuws m.b.t. mobieltjes, netwerken, ontwikkelingen en gadgets.

Besparen door over te stappen

Nederlanders stappen massaal over naar kleinere, maar betrouwbare providers als Ben, Hollands Nieuwe, Simpel, Youfone en Lebara. De verbindingsproblemen van vroeger zijn met de landelijke dekking van alle providers verleden tijd, waardoor teveel betalen bij de duurdere aanbieders onnodige kosten oplevert. Vergelijken van Sim only abonnementen levert gemiddeld € 6 per maand op en vaak zelfs nog ruimere verbruiksmogelijkheden als extra data, belminuten of SMSjes.

Lees meer: Besparen door over te stappen

T-Mobile start prijzenoorlog met mobiel abonnement met onbeperkt internet

T-Mobile introduceert een nieuw onbeperkt internet abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms'en én internet binnen Nederland en de Europese Unie. Hiermee start T- Mobile volgens vergelijkingssite Simonlyvergelijken een absolute prijzenoorlog die direct interessant is voor ruim 1 miljoen Nederlanders die grote behoefte hebben aan een mobiel- of sim only abonnement met onbeperkt internet. Concurrenten zullen dan ook moeten reageren om te voorkomen dat T-Mobile deze klanten direct kan strikken met dit abonnement voor 35 euro per maand. Zeker klanten die zich ook regelmatig in het buitenland bevinden zijn geïnteresseerd in het abonnement, aangezien je onbeperkt kunt internetten in de gehele EU.

Sim Only nieuws

Lees meer: T-Mobile start prijzenoorlog met mobiel abonnement met onbeperkt internet

Geen extra kosten in buitenland

Het Europees Parlement wilt vanaf juni 2017 iedere telecom provider verplichten om dezelfde kosten voor buitenlandse belminuten door te rekenen. De enorme prijsstijging die wordt gerekend, zodra we over de grens rijden zou volgens parlementsleden van de Europese Unie moeten verdwijnen binnen Europa. Het voorstel is in september 2016 ingediend en zal worden doorgevoerd. Zo blijft u ook in het buitenland gebruik maken van uw huidige bundel, zolang u het mobiel of sim only abonnement bij een Europese provider heeft afgesloten.

GSO

Lees meer: Geen extra kosten in buitenland

Groot aanbod van providers

Nederland kent een groot aantal providers met allemaal een groot aanbod van producten, diensten en telefoons. Het overzicht raakt voor veel Nederlanders en gebruikers verloren, waardoor handige vergelijkingstools als op onze website de moeite waard zijn om te bekijken. Om tot het juiste abonnement te komen raden wij aan om vanuit de eigen behoefte te kijken. Volg daarom het onderstaande stappenplan om tot het geschikte abonnement te komen.

Providers

Lees meer: Groot aanbod van providers

Sim only stijgt in populariteit

Met de specificaties van de nieuwste mobiele telefoons is het voor de meerderheid van de gebruikers niet noodzakelijk om te wisselen van mobiel. Een goedkoop Sim Only abonnement is voor vele dan ook een eenvoudige keus. Er hoeft enkel nog voor het verbruik te worden betaald tot het nieuwe toestel toe is aan vervanging. De nieuwste toestellen beschikken over functionaliteiten en hardware specificaties die voor de normale gebruiker totaal overbodig zijn. Zo worden er Quadcore processoren toegevoegd, sterke grafische kaarten en een oneindige hoeveelheid aan opslagruimte.

Robin Mobile Sim Only

Lees meer: Sim only stijgt in populariteit

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+