Sim Only Telfort

Sim Only van Telfort

Heeft u nog een toestel van een vorig abonnement of onlangs een los toestel gekocht? Dan is een Sim Only abonnement van Telfort het enige wat u nodig heeft! Met een Telfort Sim Only abonnement bent u voordelig uit en betaalt u enkel voor belminuten en uw internet verbruik.

Sim Only van Telfort

Met een Sim Only van Telfort maakt u gebruik van het betrouwbare KPN netwerk tegen scherpe Telfort tarieven. Een Sim Only abonnement van Telfort bestelt u al voor € 7,50 per maand (zonder internet) en vanaf € 12,50 per maand (inclusief internet). De datasnelheid is bij Sim Only van Telfort standaard razendsnel 4G internet. Hierbij kunt u MB's en minuten 2 maanden meenemen en is SMS altijd onbeperkt.

Overstappen naar Telfort?

Overstappen naar een Sim Only abonnement van Telfort is eenvoudig en kunt u in het bestelproces aangeven. Zeker wanneer uw huidige contract binnen 60 dagen afloopt of reeds is afgelopen kunt u gerust overstappen zonder extra kosten. Wanneer de bestelling is geplaatst ontvangt u van Telfort een SMS ter bevestiging van nummerbehoud.

Wanneer uw Sim Only abonnement bij Telfort ingaat is afhankelijk van opzegtermijn van uw vorige aanbieder. Standaard is dit 1 maand, waardoor uw abonnement de volgende maand al ingaat. Het is ook mogelijk om zelf een datum te kiezen. Na bestelling ontvangt u een nieuwe 3-in-1 simkaart van Telfort die geschikt is voor elke telefoon. Nadat u de simkaart in uw mobiele telefoon heeft geplaatst kunt u direct beginnen!

Tarieven van Telfort

Afhankelijk van uw verbruik zijn er bij Telfort Sim Only abonnementen verkrijgbaar. Een abonnement zonder internet is bij Telfort al verkrijgbaar vanaf € 7,50 en met internet vanaf € 12,50.

Aanrader: naast Sim Only van Telfort kunt u met € 1 korting per maand voor € 8,99 p/m Spotify Premium aanschaffen in combinatie met Telfort Sim Only.

Contact met Telfort

Telefoon: 0900-9596
Twitter: Twitter.com/Telfort
Facebook: Facebook.com/Telfort

Openingstijden Telfort

Maandag: 09:00 t/m 21:00 uur
Dinsdag: 09:00 t/m 21:00 uur
Woensdag: 09:00 t/m 21:00 uur
Donderdag: 09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 t/m 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres Telfort

Postbus 217
2400 AE Alphen aan den Rijn

Wij raden u aan ongeveer 1000 MB te nemen (afhankelijk van uw verbruik).

Sim Only aanbieding van Telfort

Regelmatig zijn er aanbiedingen van Telfort op een Sim Only abonnement en deze plaatsen wij allemaal op onze website. Is er momenteel geen Sim Only aanbieding lopende bij Telfort? Bekijk dan één van onze andere actiepaginas en ontdek welke provider het goedkoopste Sim Only abonnement voor u heeft samengesteld!

Voordelen van Telfort

Na 10 minuten gratis bellen!

U kunt uw ongebruikte belminuten en MB's tot 3 maanden meenemen!

  • Altijd inzicht in uw verbruik;
  • Elke maand dezelfde lage prijs;
  • Geen onverwachte internetkosten.

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+