Sim Only Aanbiedingen

Beste Sim Only abonnement voor kinderen

Opzoek naar het juiste sim only abonnement voor uw kind? Met kinderen kunnen de abonnementskosten vaak hoog oplopen, omdat zij zich vaak niet bewust zijn van het dataverbruik of de kosten. Als ouder duidelijke afspraken maken en een plafond instellen kan dan de oplossing zijn. Daarbij is het bij een aantal providers mogelijk om een plafond in te stellen, maar er in noodgevallen altijd nog kan worden gebeld naar ouders (gekozen nummers). Ook zijn er aanbieders, waarbij de snelheid kan worden afgeknepen bij het behalen van het plafond. Zo kunnen berichten nog wel worden verzonden, maar is het niet meer mogelijk om video's, muziek of andere media te downloaden.

Sim Only en plafond voor kind

Met een plafond op een Sim Only abonnement stelt u een maximaal verbruik in, waarna er geen gebruik meer kan worden gemaakt van de simkaart en de kosten niet verder oplopen. Zo heeft u als ouder volledige controle over de maximale kosten en zult u aan het eind van de maand niet voor een verassing komen te staan.

Uitgebreide plafonds op Sim Only abonnementen voor kinderen vindt u bij Simpel, Hollands Nieuwe, Youfone en TELE2.

Sim Only en kind

Veel kinderen doen het met de oude telefoon van ouders, vrienden of familie. Vervolgens hoeft u enkel nog een Sim Only abonnement voor uw kind te regelen, maar u doet er verstandig aan om de mogelijkheden vooraf uit te zoeken. Kinderen en verbruik gaan niet samen. Wij van Goedkoop-Sim-Only.nl raden daarom aan om voor een Sim Only provider te kiezen met een plafond, zoals Simpel, Hollands Nieuwe, Youfone en Tele2.

Sim Only abonnement voor kinderen

Waar moet u nou eigenlijk op letten bij een Sim Only abonnement voor kinderen. Bij het kiezen van een abonnement dient u altijd het verbruik op te geven, maar wat is nou eigenlijk redelijk voor een kind en waar moet u de grens stellen. Veel ouders bestellen een minimaal abonnement voor kinderen en maken de afspraak dat het grote verbruik pas mag, wanneer zij op Wifi zitten. Op deze manier leren kinderen verantwoordelijk omgaan met het telefoongebruik en de bijbehorende kosten.

Enkele tips

  • Maak afspraken met uw kind
  • Stel een plafond in
  • Blokkeer dure servicenummers als, 0906, 0909 en ook 0900.
  • Voorkom aankopen van dure apps d.m.v. een pincode die u in de Google Playstore of Appstore kunt instellen.
  • Bij een aantal providers kunt u zelf gekozen telefoonnummers kiezen voor noodsituaties die ook bij het bereiken van het plafond kunnen worden bereikt.

Regels voor kinderen met Sim Only

Ondanks de beperkingen die u een kind technisch kunt opleggen op het toestel en verbruik is het belangrijk om afspraken te maken. Kinderen zijn handig en kunnen in sommige gevallen de regels omzeilen. Het stellen van duidelijke regels op o.a. verbruik, aankoop van apps, veilig internetten, bellen van mensen/bedrijven en het openen van onbekende e-mails.

Beste Sim Only voor kind

Hoewel het dataverbruik ook op de mobiel kan worden beperkt raden wij aan een provider te kiezen met een belplafond voor kinderen (Simpel, Hollands Nieuwe, Youfone en Tele2). Zo kunt u altijd terecht bij de telecom provider als het mis gaat of uw kind de instellingen van de telefoon heeft omzeild.

Sim Only voor kinderen met korting

Maak gebruik van onze handige vergelijker om een goedkoop sim only abonnementen voor uw kind te vinden. Hierin zijn de actuele aanbiedingen en kortingsacties meegenomen, zodat u eenvoudig en snel een sim only abonnement voor kinderen met korting kunt bestellen.

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+