Sim Only Hollands Nieuwe

Sim Only van Hollands Nieuwe

Heeft u nog een toestel van een vorig abonnement of onlangs een los toestel gekocht? Dan is een Sim Only abonnement van Hollands Nieuwe het enige wat u nodig heeft! Met een Hollands Nieuwe Sim Only abonnement bent u voordelig uit en betaalt u enkel voor belminuten en uw internet verbruik.

Sim Only van Hollands Nieuwe

Met een Sim Only van Hollands Nieuwe maakt u gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk voor Hollands Nieuwe prijzen. Een simkaart met 2000 belminuten, SMSjes en 2000 MB's internet bestelt u bij deze telecom provider al voor € 8,- per maand. De ideale provider voor de actieve beller en normale internet gebruiker.

Tarieven Hollands Nieuwe

Afhankelijk van uw verbruik en persoonlijke voorkeur zijn er bij Hollands Nieuwe Sim Only abonnementen verkrijgbaar. Een abonnement zonder internet is bij Simpel al verkrijgbaar vanaf € 7 en met internet vanaf € 8. Schat uw verbruik in en stel de handige tool hierboven in om het goedkoopste abonnement van Hollands Nieuwe Sim Only te genereren.

Nummerbehoud bij Hollands Nieuwe kan tot 120 dagen voor het einde van je huidige contract. Dit is eenvoudig te doen bij Hollands Nieuwe.

Contact met Hollands Nieuwe

Telefoon: 0900-0324
Twitter: Twitter.com/HollandsNieuwe
Facebook: Facebook.com/HollandsNieuwe

Openingstijden Hollands Nieuwe

Maandag: 09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag: 09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag: 09:00 t/m 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Postbus Hollands Nieuwe

postbus 1540
1300 BM Almere

Adres Hollands Nieuwe

Avenue Ceramique 300
6221 KX Maastricht

Sim Only aanbieding van Hollands Nieuwe

Regelmatig zijn er aanbiedingen van Hollands Nieuwe op een Sim Only abonnement en deze plaatsen wij allemaal op onze website. Is er momenteel geen Sim Only aanbieding lopende bij Hollands Nieuwe? Bekijk dan één van onze andere actiepaginas en ontdek welke provider het goedkoopste Sim Only abonnement voor u heeft samengesteld!

Voordelen van Hollands Nieuwe Sim Only

  • Internetten, Bellen en SMSen uit één bundel;
  • Betrouwbaar netwerk;
  • Vaste lage prijs;

 

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+