T-Mobile start prijzenoorlog met mobiel abonnement met onbeperkt internet

T-Mobile introduceert een nieuw onbeperkt internet abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms'en én internet binnen Nederland en de Europese Unie. Hiermee start T- Mobile volgens vergelijkingssite Simonlyvergelijken een absolute prijzenoorlog die direct interessant is voor ruim 1 miljoen Nederlanders die grote behoefte hebben aan een mobiel- of sim only abonnement met onbeperkt internet. Concurrenten zullen dan ook moeten reageren om te voorkomen dat T-Mobile deze klanten direct kan strikken met dit abonnement voor 35 euro per maand. Zeker klanten die zich ook regelmatig in het buitenland bevinden zijn geïnteresseerd in het abonnement, aangezien je onbeperkt kunt internetten in de gehele EU.

Sim Only nieuws

Steeds meer aanbieders van onbeperkt internet?

Voorheen was Robin Mobile nog de enige provider in Nederland waarbij je een abonnement kon afsluiten met onbeperkt internet. Hierbij kon je vanaf €19,95 al onbeperkt bellen, sms'en en internetten tegen een lage internetsnelheid. Voor bijvoorbeeld een 4G verbinding betaal je een stuk meer: €39,95 per maand. Voor deze provider zal het nieuwe GO Unlimited abonnement van T-Mobile dan ook even slikken zijn. Het is niet duidelijk of andere providers het voorbeeld van T-Mobile zullen volgen. KPN en Tele2 lijken nog niet onder de indruk te zijn. "Met een databundel van 20GB bieden we eigenlijk al de mogelijkheid aan onze klanten om onbeperkt te internetten," stelt KPN. Ook Tele2 stelt dat onbeperkt internet niet nodig is in hun assortiment "omdat wij al een bundel van 25GB aanbieden".

Ongelimiteerd data de toekomst

Het dataverkeer neemt de afgelopen jaren een enorme vlucht en het datagebruik is bij de gemiddelde consument dan ook explosief gestegen. De verwachting is volgens Simonlyvergelijken dat het dataverbruik de komende jaren nog verder zal stijgen naar vier keer groter in 2022 in vergelijking met het jaar 2016. Hierdoor zal er steeds meer behoefte zijn aan onbeperkte internet-abonnementen op de telecommarkt.

Bron: https://www.simonlyvergelijken.nl/onbeperkt-internet/

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+