Sim Only Simyo

Sim Only van Simyo

Heeft u nog een toestel van een vorig abonnement of onlangs een los toestel gekocht? Dan is een Sim Only abonnement van Simyo het enige wat u nodig heeft! Met een Simyo Sim Only abonnement bent u voordelig uit en betaalt u enkel voor belminuten en uw internet verbruik.

Met een Sim Only van Simyo maakt u gebruik van het betrouwbare KPN netwerk voor Simyo prijzen. Een kaart met 100 belminuten/SMSjes en 1000 MB internet bestelt u bij deze telecom provider al voor € 10,- per maand. Zonder internet bestelt u al een Sim Only abonnement bij Simyo voor € 6.

Sim Only aanbieding van Simyo

Regelmatig zijn er aanbiedingen van Simyo op een Sim Only abonnement en deze plaatsen wij allemaal op onze website. Is er momenteel geen Sim Only aanbieding lopende bij Simyo? Bekijk dan één van onze andere actiepaginas en ontdek welke provider het goedkoopste Sim Only abonnement voor u heeft samengesteld!

Overstappen naar Simyo?

Overstappen naar een Sim Only abonnement van Simyo is eenvoudig en kunt u in het bestelproces aangeven. Zeker wanneer uw huidige contract binnen 4 maanden afloopt of reeds is afgelopen kunt u gerust overstappen zonder extra kosten. Wanneer de bestelling is geplaatst ontvangt u van Simyo een SMS ter bevestiging van nummerbehoud.

Wanneer uw Sim Only abonnement bij Simyo ingaat is afhankelijk van opzegtermijn van uw vorige aanbieder. Standaard is dit 1 maand, waardoor uw abonnement de volgende maand al ingaat. Het is ook mogelijk om zelf een datum te kiezen. Na bestelling ontvangt u een nieuwe 3-in-1 simkaart van Simyo die geschikt is voor elke telefoon. Nadat u de simkaart in uw mobiele telefoon heeft geplaatst kunt u direct beginnen!

Tarieven van Simyo

Afhankelijk van uw verbruik zijn er bij Simyo Sim Only abonnementen verkrijgbaar. Een abonnement zonder internet is bij Simyo al verkrijgbaar vanaf € 6 en met internet vanaf € 10.

Contact met Simyo

Telefoon: 020 2003007
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Twitter: Twitter.com/SimyoNL
Facebook: Facebook.com/SimyoNL

Openingstijden Simyo

Maandag: 09:00 t/m 20:00 uur
Dinsdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Woensdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Donderdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Vrijdag: 09:00 t/m 20:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Postbus Simyo

Postbus 58800
1040 JA Amsterdam

Adres Simyo

Teleportboulevard 121
1043 EJ Amsterdam

Voordelen van Simyo Sim Only

  • Standaard 4g netwerk;
  • Uitstekende service;
  • Gratis nummerbehoud;
  • Maandelijks aanpassen;
  • Betrouwbaar KPN netwerk.

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+