Sim only stijgt in populariteit

Met de specificaties van de nieuwste mobiele telefoons is het voor de meerderheid van de gebruikers niet noodzakelijk om te wisselen van mobiel. Een goedkoop Sim Only abonnement is voor vele dan ook een eenvoudige keus. Er hoeft enkel nog voor het verbruik te worden betaald tot het nieuwe toestel toe is aan vervanging. De nieuwste toestellen beschikken over functionaliteiten en hardware specificaties die voor de normale gebruiker totaal overbodig zijn. Zo worden er Quadcore processoren toegevoegd, sterke grafische kaarten en een oneindige hoeveelheid aan opslagruimte.

Robin Mobile Sim Only

Uit onderzoek blijkt echter dat veel gebruikers enkel van Whatsapp, Facebook en 3 andere apps gebruik maken. Een goede batterij voorziening, een helder scherm en een degelijke camera lijken voor veel gebruikers de enige eis. De verkoopcijfers van Q4 2016 zijn dan ook flink gestegen en naar verwachting zal dit zich in Q1 en Q2 van 2017 voortzetten.

Robin Mobile

De grote favoriet onder veel afnemers is toch wel Robin Mobile. Bij deze Nederlandse provider kunt u altijd onbeperkt bellen, onbeperkt SMSen en onbeperkt internetten. Het enige verschil is de internet snelheid. Het 'Gewoon Snel' abonnement van Robin Mobile is dan ook de meest gekozen optie en in onze ogen een aanrader. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over bijkomende kosten, geen aansluitkosten en u kunt zelfs gratis overstappen vanaf uw huidige provider.

Meer weten? Kijk snel op: Sim Only van Robin Mobile

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+